Тужилаштво БиХ

Предложен притвор Требињцима због кријумчарења 40 килограма сканка

Тужилаштво БиХ затражило је одређивање једномјесечног притвора за Миодрагу Вукоју (27) и Небојшу Мрдића (31) из Требиња осумњиченима за кријумчарење 40 килограма марихуане.

Дрогу је у уторак заплијенила Гранична полиција БиХ у акцији која је рађена у сарадњи са МУП-ом Републике Српске. Дрога је откривена у граничном појасу Требиње у пртљажнику аутомобила ”мерцедес мл” којим је управљао Вукоја, док је Мрдић ишао испред њега у ”фијат пунту”, који је имао улогу ”чистача”.

”Мјера притвора је предложена због постојања основане бојазни да би осумњичени, уколико би се нашли на слободи, могли уништити, сакрити, измијенити или кривотворити доказе или трагове важне за кривични поступак утицајем на свједоке или саучеснике”, саопштило је Тужилаштво БиХ.

У Требињу заплијењено 40 килограма дроге

У Требињу заплијењено 40 килограма дроге

Додају да су осумњичени су под истрагом Тужилаштва БиХ и сумњиче се за кривично дјело неовлаштени промет опојним дрогама.

”Наведени осумњичени лишени су слободе приликом контроле путничког моторног возила у граничном подручју општине Требиње, а детаљним прегледом возила у пртљажном простору пронађено је и привремено одузето 40 килограма дроге “марихуана- сканк”, наводе у Тужилаштву БиХ.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.