Mostar

Preminula žena koja je pala niz stijene u Neretvu

  • Извор: Аваз
  • 31.07.2023. 09:04

Pedesetpetogodišnja A. G. iz Mostara koja se juče teško povrijedila nakon što je pala niz stijene, a potom u rijeku Neretvu, podlegla je noćas povredama u Kantonalnoj bolnici „Dr.Safet Mujić“.

Ovo je potvrđeno za Avaz iz bolnice.

Kako je ranije objavljeno, njoj su konstatovani višestruki prelomi. Usljed teških tjelesnih povreda došlo je do komplikacija njenog zdravstvenog stanja,

Doktor Mehmed Haznadar, šef Odjela za anestezijou, reanimaciju i intenzivno liječenje KB "Dr. Safet Mujić", rekao je za Avaz da su reanimacione mjere su započele u 21 sat, no, nažalost, uprkos naporima ljekara, ona je podlegla u 23.45 sati.

Detalji nesreće u Mostaru: Žena tokom pada nekoliko puta udarila u stijene, ima više preloma

Detalji nesreće u Mostaru: Žena tokom pada nekoliko puta udarila u stijene, ima više preloma

Nesretna žena je skokove je posmatrala u blizini bašte ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku se, vjerovatno, poskliznula i nekoliko puta, prilikom pada, udarila u stijene, nakon čega je upala u Neretvu.

Brzom reakcijom ekipa Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koji, inače, brinu o sigurnosti takmičara,ali i Hitne pomoći odvezena je čamcem do njihovih ambulantnih kola, a potom u bolnicu.

Na licu mjesta bili su i pripadnici Policijske uprave Mostar.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.