Ulica majke Jugovića

Pretučen Banjalučanin, policija traga za napadačima

  • 12.08.2018. 18:33

Banjalučka policija saopštila je da radi na pronalaženju osumnjičenih koji su nanijeli tjelesne povrede tridesetsedmogodišnjaku u Ulici majke Jugovića u Banjaluci.

"Rad na pronalaženju osumnjičenih za krivično djelo tjelesna povreda je u toku", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučkoj policiji prijavljeno je da su za sada nepoznata muška lica presrela tridesetsedmogodišnjaka i fizički nasrnuli na njega u Ulici majke Jugovića u Banjaluci, nakon čega je policija danas postupila su po zaprimljenoj prijavi i izvršila uviđaj.

O svim prikupljenim saznanjima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Тагови:
  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм