Стошница

Претучена српска повратница у Возући

  • Извор: СРНА
  • 07.12.2023. 10:34

Српска повратница у Стошници код Возуће у Федерацији БиХ Љепосава Петковић (77) претучена је у породичној кући након што су јој два лица сјекиром провалила у кућу и пријетили да ће је убити.

Петковићева је рекла Срни да су ноћас око 2.00 часа два млађа лица сјекиром развалила улазна врата куће, те пријетећи да ће је убити тражили од ње новац.

"Рекла сам да немам, откуд ми новац", навела је Петковићева, након чега ју је један од њих ударио по глави и поломио протезу.

Она је рекла да би прошла и горе да један од нападача није позвао другог да бјеже.

Огласио се МУП: Ево шта је пронађено код ухапшеног бањалучког адвоката

Огласио се МУП: Ево шта је пронађено код ухапшеног бањалучког адвоката

Љепосава је истакла да је случај пријавила полицији која је изашла на терен и одвела је у Дом здравља гдје је збринута.

Она је изразила забринутост за безбједност, будући да се ово дешава трећи пут и подсјетила да су јој почетком новембра у ноћним часовима непозната лица покушала провалити у кућу оштетивши улазна врата куће, што је такође пријавила полицији у Завидовићима.

Петковићева је напоменула да јој је прошле године из сушаре украдено месо док је била ван куће.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм