Derventa

Prijavljeni da su iscenirali saobraćajku kako bi naplatili osiguranje

  • Извор: АТВ
  • 17.12.2021. 10:45

Policijska uprava Dobojprijavila je B.M. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo "Prevara u osiguranju"  i njegovog sugrađanina D.S. zboga sumnje da mu je u tome pomogao.

"Za prijavljena lica postoji osnov sumnje da su u noći 25/26.02.2021. godine, na magistralnom putu Srbac-Derventa, u mjestu Bosanski Dubočac, po prethodnom dogovoru fingirala saobraćajnu nezgodu gdje su iscenirala nezgodu koristeći već ranije oštećeni putnički automobil marke pežo 308  kojim je uparavljalo lice inicijala B.M. i putnički automobil marke citroen kojim je upravljalo lice inicijala D.S. Navedenu saobraćajnu nezgodu su prijavili mjesno nadležnoj policijskoj stanici u Derventi, čiji policijski službenici su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj te sačinili potrebnu dokumentaciju", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako se dodaje, nakon toga je B.M. je prikupio svu potrebnu dokumentaciju i prijavio štetu  jednom osiguravajućem društvu za koju mu je isto na njegov lični transakcijski račun isplatilo iznos od 10.751 KM, čime su oštetili navedeno osiguravajuće društvo.

Тагови: