Sremska Kamenica

Pripadnik Žandarmerije plivao za časni krst, a onda raznio bombom Marinu

  • 23.01.2020. 16:09

Samo nekoliko dana prije nego što će raznijeti sebe i Marinu Petković (28) ručnom bombom, Pavle Rakonjac (31) plivao je u nedjelju za časni krst u Sremskoj Kamenici. Kako njegove kolege kažu, tog dana je bio raspoložen.

- Ništa nije ukazivalo na to da će se desiti tragedija. Inače, bio je dobar kolega, posvećen poslu. Dugo je radio u MUP, bio je u Interventnoj jedinici, a najveća želja u karijeri mu je bila da pređe u Žandarmeriju. U tome je uspio i djelovao je zadovoljno. Zbog svega smo zatečeni i ne možemo da vjerujemo da se ovo dogodilo - kaže njegov kolega.

Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata.

Iza Pavla ostalo je dvoje dece, kao i supruga.

Dva beživotna tijela pronađena su nešto poslije 9 sati u "opel vektri" sa oštećenom karoserijom. Vozilo je pronašla policijska patrola. Tijelo muškarca je bilo na vozačevom mjestu, a žene na suvozačevom.

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм