Dragan Rosić

Priznao da je pretukao mladića: Golman Srbije će se braniti sa slobode

  • Извор: Блиц
  • 12.05.2023. 18:45

Golman Fudbalskog kluba Radnički iz Niša Dragan Rosić (27), koji je uhapšen juče zbog sumnje da je pretukao jednog mladića starog 20 godina i nanio mu tešku tjelesnu povredu, priznao je u potpunosti izvršenje krivičnog djela.

Zbog priznanja ali i činjenice da do sada nije osuđivan, tužilaštvo nije zatražilo da mu se odredi pritvor već će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

– Osumnjičeni je na saslušanu u Osnovnom javnom tužilaštvu priznao krivično djelo koje mu se stavlja na teret. Budući da je osumnjičeni u potpunosti priznao krivično djelo i da se radi o do sada neosuđivanom licu, tužilaštvo nije predložilo da mu se odredi pritvor. Nakon saslušanja u tužilaštvu osumnjičenom je ukinuta mjera zadržavanja – rekao je portparol Osnovnog javnog tužilaštva u NIšu Vladimir Stanojević, prenosi Sportal.

Novi detalji tuče: Zbog ovoga je uhapšen reprezentativac Srbije

Novi detalji tuče: Zbog ovoga je uhapšen reprezentativac Srbije

U daljem toku krivičnog postupka koji će protiv njega biti nastavljen zbog sumnje da je počinio krivično djelo teške tjelesne povrede, Rosić će se braniti sa slobode. Ostaje da izjave u tužilaštvu daju povrijeđeni dvadesetogodišnjak, fudbaler star 26 godina koji je bio u društvu sa golmanom Radničkog kao i drugi svjedoci koji još nisu saslušani.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм