Autom se zakucao u autobus

Prizor koji ledi krv u žilama: U stravičnoj nesreći poginula dva brata

  • 22.01.2020. 10:03

Prizor na mjestu nesreće koja se dogodila rano jutros u mjestu Travnik, na dionici puta Kraljevo-Preljina, je stravičan. Automobil, u kom su na licu mjesta nastradala dva mladića i teško povrijeđena jedna žena, je potpuno smrskan nakon što se zakucao u autobus.

Do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke “golf” crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom.

Prema informacijama sa lica mjesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je porodica, majka i sinovi, a za volanom je bio osamnaestogodišnji mladić.

Niko od putnika autobusa nije povrijeđen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tela poginulih i povrijeđene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa.

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povrijeđen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme.

– Neki su još na mjestu nesreće, neki su otišli – rekao je on za ovaj portal.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм