Policija

Pronađena droga prilikom pretresa stana u Doboju

  • Извор: АТВ
  • 19.12.2022. 12:34

Dobojska policija pronašla je drogu prilikom pretresa stana kojeg koristi osoba inicijala J.Đ., kao i lica kojeg su u stanu zatekli, inicijala D.D.

„Ovom prilikom su pronađeni i oduzeti ručno pravljena cigareta tzv. džoint sa sadržajem nagorjele zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 0,7 grama, dvije vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain ukupne težine od dva grama, tri paketića sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 5,8 grama i novac u iznosu od oko 1,040 КM“, navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

Pretres je izvršen proteklog petka.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.  

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, su istog dana oko 22,25 časova, u mjestu Vila, područje grada Doboja, lišili slobode lice inicijala A.A. iz Doboja, vozača koji je bio pozitivan na opojnu drogu amfetamin – spid.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм