Utapanje

Pronađeno beživotno tijelo policijskog inspektora

  • Извор: Кликс
  • 15.03.2022. 13:27

Beživotno tijelo inspektora iz Živinica inicijala M. B. pronađeno je u Rajskom jezeru Bašigovci, koje se nalazi na širem području tog grada, saznaje Klix.ba.

Kako je Klix.ba ranije saopštio, policijski službenici u Živinicama od sinoć su intenzivno tragali za svojim kolegom inspektorom koji je nestao oko 22 sata.

U akciji su od jutros bili uključeni i ronioci, koji su pronašli, a potom i izvukli njegovo beživotno tijelo iz Rajskog jezera Bašigovci, potvrđeno je za Klix.ba.

Uzrok smrti inspektora Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, čiji je nestanak prijavio njegov otac, za sada nije poznat, a detaljno će biti utvrđen nakon obdukcije koju će narediti nadležni tužilac.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм