Pobrđe

Pronađeno tijelo migranta u koritu rijeke Drine

  • Извор: АТВ
  • 28.08.2023. 09:44

Beživotno tijelo migranta pronađeno u mjestu Pobrđe, opština Bratunac

"Policijskoj stanici Bratunac je 26.08.2023. godine oko 13,45 časova prijavljeno da je u koritu rijeke Drine u mjestu Pobrđe, opština Bratunac pronađeno beživotno tijelo migranta. Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj na licu mjesta, a nakon toga su preduzeli i sve druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Pronađeno beživotno tijelo je pregledano od strane doktora mrtvozornika", saopšteno je iz policije.

Jeziva nesreća na putu Mrkonjić Grad - Jezero, poginuo motociklista

Jeziva nesreća na putu Mrkonjić Grad - Jezero, poginuo motociklista

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio vršenje obdukcije koja će se biti obavljena u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Zavod za sudsku medicinu u Bijljini. Slijedi dostavljanje izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama nadležnom Tužilaštvu.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.