Beograd

Pronađen leš muškarca, čovjek ležao mrtav 5 godina u stanu

  • 11.12.2019. 21:44

Tijelo J. B. (90) pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima htjeli da provjere bezbjednost instalacija u cijelom stambenom objektu.

Tijelo je bilo u fazi raspadanja, a kako se nezvanično saznaje čovjek je po svemu sudeći preminuo prije najmanje dvije, a možda čak i prije pet godina!

- Čovjek je bio samotnjak, slabo smo ga viđali. Sigurno su prošle dvije-tri godine od kada sam ga posljednji put sreo, a bili smo najbliže komšije. Koliko znam, bio je u nekoj vrsti sukoba sa rodbinom - rekao je jedan od stanara koji je zajedno sa komšijama pozvao policiju, kako bi otvorili stan i omogućili radnicima da provere električne instalacije.

Neke komšije su ispričale da ga nisu vidjele čak pet godina, ali nisu ni pomislili na najgore, posebno jer se u zgradi nije osjećao karakterističan neprijatan miris. Kako se saznaje, sve ukazuje da je riječ o prirodnoj smrti.

Posle odlaska ekipa Hitne pomoći i policije stan je zapečaćen.

Pročitajte još:

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм