Policijski pretresi

Pronađeno oružje, municija i droga

  • 26.07.2018. 12:12

Na području Tuzlanskog kantona u 13 pretresa pronađeno je oružje, municija i droga, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ tog kantona.

Pronađena je jedna malokalibarska puška, dva pištolja kalibra devet milimetara, dvije ručne bombe, 150 komada municije raznog kalibra, dva para policijskih lisica, određena količina kanabisa i marihuane, pribor za konzumiranje droge, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela. 

Nakon provedene kriminalističke obrade pozvana lica su puštena, a protiv pet lica biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljeno držanje oružja i municije, navodi se u saopštenju. 

Protiv dva lica biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Policija je u okviru operativnih planova "Top krim" i "Top narko" izvršila pretrese na području Tuzle, Lukavca, Gračanice, Gradačca, Kalesije i Živinica. 

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.