Zlatibor

Prve slike: Poginuli baba, djed i unuka - drugoj djevojčici se bore za život!

  • Извор: Курир
  • 27.08.2023. 11:42

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8 časova na mostu preko reke Đetinje u sudaru automobila i cisterne nastradali su vozač i suvozač automobila, bračni par Dragoslav G. (65) i Zorica G. (66) kao i djevojčica (9) koja je zajedno sa sestrom (11) u teškom stanju prevezena u bolnicu u Užicu gdje je podlegla povredama.

Prema saznanjima Blica, u nesreći su učestvovali putnički automobil "ševrolet matiz" beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42). Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci.


Kako se vidi na fotografiji sa lica mjesta, automobil je potpuno smrskan, a dijelovi su rasuti po putu.

Automobil prešao u suprotnu traku

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gdje se direktno sudario sa cisternom. "Vozač automobila i suvozač iz Beograda su poginuli na licu mjesta", kaža izvor "Blica". Kako je navedeno, prema prvim i nezvaničnim informacijama, nastradali su majka i otac međutim, kasnije se ispostavilo da nisu u pitanju roditelji djevojčica, već baba i deda.

Velika vremenska prognoza: Miholjsko ljeto pa rani snijeg

Velika vremenska prognoza: Miholjsko ljeto pa rani snijeg


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска