Tužilac naredio obdukciju

Radnik poginuo na gradilištu u Banjaluci

  • Извор: СРНА
  • 26.07.2022. 10:22

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naredio je obdukciju radnika iz Turske čiji su inicijali O.G. (1968) koji je poginuo nakon pada prilikom izgradnje zgrade u Banjaluci.

Nesreća se dogodila juče u 16.20 časova u naselju Borik, kada je radnik pao na zemljanu podlogu garaže prilikom betoniranja stuba na drugom spratu zgrade.

Tužilac je naredio da se preduzmu potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja okolnosti navedenog događaja, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Dežurni tužilac naredio je i obdukciju Husejina Vunića (69) iz Jajca koji je poginuo juče u saobraćajnoj nesreći u mjestu Krupa na Vrbasu na magistralnom putu Banjaluka-Jajce.

Nesreća se dogodila u 17.50 časova sudarom kombija kojim je upravljao Vunić i kampera kojim je upravljao Patrik Buko /59/ iz Francuske, koji je povrijeđen kao i njegovi saputnici čiji su inicijali B.E. (56) i B.M. (14/)

Tužilac je naredio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode.