Котор Варош

Радник школе притворен због напада на полицајца

Основни суд у Котор Вароши одредио је једномјесечни притвор Милошу Чупићу осумњиченом за напад на полицајца испред Полицијске станице у Котор Варошу.

Чупић је осумњичен за кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности. Како сазнајемо осим што је напао полицајца осумњичен је и да је након хапшења пријетио његовим колегама у станици.

”Поступајући судија за претходни поступак Основног суда у Котор Варошу осумњиченом М.Ч. одредио је притвор у трајању од мјесец дана. Притвор је одређен из разлога јер постоје нарочите околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени поновити кривично дјело које му се ставља на терет”, саопштио је Основни суд у Котор Вароши.

Чупић спроведен у ОЈТ - пијан претукао полицајца

Чупић спроведен у ОЈТ - пијан претукао полицајца

Подсјетимо, Чупић је ухапшен преко викенда након што је прво у кафани напао двије особе. Они су кренули у полицијску станицу да га пријаве, а Чупић је дошао за њима да би потом насрнуо на полицајца и нанио му тешке повреде због чега је љекарски збринут у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Незванично сазнајемо да је Чупић недавно је привођен због злоупотребе наркотика, а иначе је запослен у Средњошколском центру у Котор Вароши као кућни мајстор.

Пијан претукао полицајца испред полицијске станице!

Пијан претукао полицајца испред полицијске станице!



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм