Котор Варош

Пијан претукао полицајца испред полицијске станице!

Милош Чупић из Котор Вароши ухапшен је ноћас због сумње да је испред полицијске станице пијан претукао полицајца који је задобио тешке повреде и задржан је на лијечењу у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Како сазнајемо Чупић је прво у кафани напао два мушкарца, који су телефоном позвали полицију, а потом су кренули у Полицијску станицу у Котор Вароши како би све пријавили. Чупић је дошао за њима, да би убрзо насрнуо на полицајца и нанио више повреда по глави и тијелу.

У ПУ Бањалука наводе да се све одиграло око 2.50 часова, а ухапшени Чупић је након хапшења алкотестиран и утврђено му је присуство од 1,19 g/kg алкохола у организму.

”Осумњичени М.Ч. је нарушио јавни ред и мир у угостите објекту у Котор Вароши на начин да је физички напало два оштећена лица. Потом је дошао испред зграде Полицијске станице Котор Варош, гдје је нарушавао јавни ред и мир, те физички напало полицијског службеника који је задобио тешке тјелесне повреде и задржан је у Универзитетском клиничком центру Републике Српске”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да се осумњиченом на терет ставља да је починио кривична дјела тешка тјелесна повреда, напад на службено лице у вршењу службене радње, а због туче у кафићу и прекршај из Закона о јавном реду и миру.

”У току је криминалистичка обрада над осумњиченим. Након комплетирања предмета осумњичени ће уз извјештај о почињеним кривичним дјела бити предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука”, наводе у полицији.

Незванично сазнајемо да је Чупић раније привођен због злоупотребе дрога.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.