ATV

ATV saznaje

Raspisana potjernica za Sinišom Šakićem i još jednim licem osumnjičenim za ubistvo Slaviše Ćuluma

 • 16.05.2020. 17:42

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je potjernicu za dva lica koja se direktno dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela Teško ubistvo Slaviše Ćuluma u Dragočaju kod Banjaluke.

ATV saznaje da je jedan od osumnjičenih za kojim je raspisana potjernica Siniša Šakić koji je od ranije poznat policiji.

ATV takođe saznaje, da pripadnici Žanarmerije u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet vrše pretrese na području Gradiške gdje su primjećena lica koja odgovaraju opisu osumnjičenih.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske su pod nadzorom Republičkog javnog tužioca danas završili uviđaj na licu mjesta gdje je izvršeno krivično djelo teško ubistvo.

Uz podršku pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srpske izvršen je pregled šireg područja.

U okviru istrage privedeno je više lica, a pretresi su izvršeni na 13 lokacija na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva.

Slaviša Ćulum ubijen je juče iz zasjede na lokalnom seoskom putu u naselju Dragočaj. On je prije mjesec dana izašao iz zatvora u Foči.

Pročitajte i

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program