Snimak objavljen na TikToku

Reagovala banjalučka policija: Muškarac identifikovan, nije nosio mačetu

  • Извор: Српскаинфо
  • 12.12.2022. 20:48

Nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak muškarca koji juri mladiće u Banjaluci, reagovala je policija i identifikovala sve osoba sa snimka, saznaje Srpskainfo.

Prema informacijama Srpskainfo, nakon što je objavljen snimak policija je pokrenula istragu i u toku dana identifikovala je sve osobe sa snimka.

– Utvrđeno je da stariji muškarac nije nosio mačetu, već plastičnu cijev. O svemu je obaviješten sudija Osnovnog suda u Banjaluci koji je rekao da nema elemenata krivičnog djela niti prekršaja i da se obavi razgovor sa svim osobama – rekao je izvor Srpskainfo.

Podsjetimo, na TikTok-u sinoć je objavljen snimak na kojem je napisano da je starac mladiće ganjao mačetom u centru Banjaluke.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм