Priveden

Robijaš presreo vozilo glavnog tužioca Tužilaštva BiH

  • 19.02.2021. 18:30

Osuđenik I.A priveden je u Policijsku stanicu Olovo, nakon što je vozilom presreo automobil u kojem je bila Gordana Tadić, glavni tužilac Tužilaštva BiH, saopšteno je iz tog tužilaštva.

U saopštenju se dodaje da se radi o osuđeniku koji se nalazi na izdržavanju kazne, a koji se nalazio na dopustu iz zatvora.

"Policajci Direkcije za kooridnaciju policijskih tijela BiH, zajedno sa partnerskim policijskim agencijama na terenu i nadležnim kantonalnim tužilaštvom, rade provjere svih podataka i informacija o osobi koja je svojim vozilom ugrožavala sigurnost glavne tužiteljice Gordane Tadić i njezinog vozila i policijske pratnje", naveli su u petak iz Tužilaštva BiH.

Kako dodaju, presretanje i ugrožavanje vozila desilo se u petak u popodnevnim satima u blizini Olova. 

"Vozilo glavne tužiteljice u pratnji je policijskih vozila sa vidljivim svjetlosnim uređajima i signalima, tako da je isključeno da počinitelj nije znao da se radi o osiguranju osobe pod 24-satnom policijskom zaštitom", naveli su iz Tužilaštva BiH.

Kako dodaju, pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH će pojačati mjere bezbjednosti Tadićeve zbog ovog događaja, ali i postojanja  drugih saznanja  i informacija o mogućim ugrožavanjima njene bezbjednosti.

(Nezavisne)

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм