U ponedjeljak

Rodila četvrto dijete pa preminula, tetak prijetio doktoru: "Imali smo taj incident"

  • Извор: 24сата.хр
  • 09.11.2022. 17:45

Djevojka (22) preminula je prije dva dana u zadarskoj bolnici, nakon što je rodila svoje četvrto dijete.

U zadarsku je bolnicu dovezena iz gospićke bolnice, u kojoj je rodila, nakon čega su krenule komplikacije, a na porodu je u nekom trenutku bio i ginekolog Darko Milinović, bivši ministar zdravstva, saznaje 24sata.

"Ja sam došao u sedam ujutro u rađaonu, ali porod gospođe je vodila druga doktorica. Imali smo taj incident, bile su komplikacije, ali ne mogu ništa reći. Za sve informacije obratite se direktorici bolnice", rekao je Milinović.

Prijateljica umrle djevojke: Izgubila je puno krvi, suprug je bio van sebe...

Prijateljica preminule djevojke dala je opširniju izjavu za 24sata.

"Ovo joj je bila četvrta trudnoća, termin joj je bio 22. novembra, no 7. novembra je zbog bolova primljena u gospićku bolnicu. Njenom suprugu je rečeno da je došlo do komplikacija, da je išla na carski i da su je reanimirali. Potom je došla kratko svijesti, izgubila je puno krvi i rekli su mu potom da su zvali hitnu da je odveze u bolnicu u Zadru. No preminula je", ispričala je prijateljica.

Ona dodaje da je suprug preminule porodilje bio van sebe.

"Njen suprug je bio van sebe i vikao je u gospićkoj bolnici, pa su mu pozvali policiju i prijetili da će mu oduzeti djecu. Osim ovog novorođenčeta koje je rođeno 7. novembra, ima još troje djece. Rekli su da je agresivan i nestabilan i zato su ga prijavili", ispričala je prijateljica.

Policija dobila poziv iz bolnice, tetak umrle prijetio Milinoviću

Za 24sata je iz ličko-senjske policije potvrđeno da su u ponedjeljak dobili poziv iz gospićke bolnice.

"Policija u Gospiću je 7. novembra zaprimila dojavu iz Opće bolnice u Gospiću u 15.58, pedesetdvogodišnjak iz Vrhovine je putem treće osobe poručio riječi prijetnje jednom doktoru. Spomenuti doktor je upoznat s tim da je mogao podnijeti prijedlog za krivično gonjenje, no on je to odbio", rekli su iz policije.

Kako neslužbeno saznaje 24sata, riječ je o doktoru Milinoviću, no on je odbio da se krivično goni osobu koja mu je zaprijetila, a riječ je o tetku preminule porodilje.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.