ОЈТ Бијељина

Самострелом погодио суграђанина: Зворничанину затражено продужење притвора

Бијељинско тужилаштво затражило је продужење притвора Бранку Симићу (41) из Зворника, осумњиченом за покушај убиства Славена Лазаревића (46) кога је ранио самострелом!

Злочин се догодио 12. марта испред Симићеве куће у Зворнику.

”Окружном суду у Бијељини поднесен је приједлог за продужење притвора против Б.С. због основане сумње да је починио кривично дјело покушај убиства”, саопштило је Окружно јавно тужилаштво у Бијељини.

Продужење притвора тражено је због постојања бојазни да ће осумњичени поновити или довршити кривично дјело.

Подсјетимо, злочину је претходио физички обрачун. Симић је у кафићу прво напао Лазаревића и задао му неколико удараца. Након тога Лазаревић је дошао до његове куће како би све расправили, а Симић је дохватио самострел и са терасе према Лазаревићу испалио стријелу кога га је погодила у надлактицу.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм