Čačak

Saobraćajna policija zaustavila vozača, nakon "duvanja" ostala u šoku

 • Izvor: B92
 • 21.03.2023. 15:36

Saobraćajna policija u Čačku, isključila je iz saobraćaja trojicu vozača, dvojicu zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija u Čačku, isključila je iz saobraćaja trojicu vozača, dvojicu zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

"Saobraćajna patrola u Lučanima iz saobraćaja je isključila dvadesetjednogodišnjaka koji je upravljao automobilom „audi“ sa 2,59 promila alkohola u organizmu", potvrđeno je za agenciju RINA u MUP-u.

Policija u Čačku zaustavila je tridesetpetogodišnjeg vozača "pežoa" pod dejstvom opijata, benzodijazepina i metadona i dvadesettrogodišnjeg vozača kombija "mercedes" pod dejstvom opijata, benzodijazepina i kanabisa.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnesene odgovarajuće prekršajne prijave. • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Energo klub

  Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Energo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.