Zadobili povrede

Šestoro mladih berača malina iz BiH sletjelo traktorom

  • Извор: Блиц
  • 14.07.2023. 12:48

Šest mlađih osoba, berača malina, državljana BiH, teže i lakše je povrijeđeno sinoć u selu Gornja Pološnica kod Kosjerića kada je traktor kojim su se vraćali iz berbe sletio sa puta u dvorište jednog domaćina.

Traktorom je, kako saznaje "Blic", upravljao mladić iz Bosne i Hercegovine koji će u decembru postati punoljetan.

Poslije jučerašnje berbe koja se završila sinoć, šestoro nadničara iz podrinjskog kraja, traktorom u vlasništvu malinara koji ih je angažovao, krenulo je prema kući u kojoj su bili smješteni.

Grobari i Delije se tukli do smrt, a onda je naišao patrijarh Pavle

Grobari i Delije se tukli do smrt, a onda je naišao patrijarh Pavle

U zaseoku Veselinovići traktor je skrenuo sa puta, uletio u dvorište, zakucao se u ljetnjikovac pored kuće i prevrnuo.

Svi berači su prevezeni u Opštu bolnicu Užice gdje im je ukazana pomoć, a jedan od njih je usljed teže povrede noge zadržan na liječenju.

Maloljetnik koji je upravljao traktorom je saslušan u svojstvu osumnjičenog i protiv njega će biti podnijeta krivična prijava.

Očekuje se da će protiv vlasnika traktora biti podnijeta krivična prijava.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм