Nesreća se dogodila u subotu

Tragedija kod Ribnika: Policajac poginuo pri prevrtanju traktora

  • Извор: Независне
  • 03.07.2023. 09:59

Policajac N.Đ. (54) iz Ribnika poginuo je pri prevrtanju traktora u ribničkom mjestu Gornja Slatina, saznaju "Nezavisne novne".

Tragedija se dogodila u subotu, a Policijskoj stanici Ribnik prijavljena je u 10.40.

Vatrogasac poginuo poslije još jedne noći nasilja u Francuskoj

Vatrogasac poginuo poslije još jedne noći nasilja u Francuskoj

"U Policijsku stanicu Ribnik prijavljeno je da je u mjestu Gornja Slatina, opština Ribnik, došlo do prevrtanja traktora, te da je smrtno stradao N.Đ. iz Ribnika", rečeno je "Nezavisnim" iz policije.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijke stanice Ribnik, a na mjestu nesreće bio je i doktor Doma zdravlja Ribnik, koji je konstatovao smrt. Obaviješten je i dežurni tužilac, koji se izjasnio da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Jedna osoba poginula u teškoj nesreći

Jedna osoba poginula u teškoj nesreći

Mještani Ribnika ispričali su za "Nezavisne novine" da je riječ o policajcu koji je bio veliki profesionalac, koji je čestito radio svoj posao.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм