Seli u Tursku

Škaljarac napustio Njemačku: Krstovića izveli iz bolnice, helikopterom prebačen na novu lokaciju

  • 21.02.2020. 13:13

Igor Krstović, čovjek koji slovi za saradnika škaljarskog klana, danas je napustio bolnicu u Hanoveru, gdje se nedjeljama oporavljao o prostrelnih rana koje je zadobio u pucnjavi koja se odigrala krajem januara u Zeti.

Krstović je helikopterom prebačen do aerodroma, a odatle je avionom odletio, prema nezvaničnim informacijama, u bolnicu u Turskoj.

Krstović je zajedno sa suprugom bio prinuđen da napusti Njemačku, u koju, po svemu sudeći, neće smjeti da uđe narednih pet godina. Bračni par je, prema nezvaničnim informacijama, napustio državu bez policijske pratnje.

- Ovo je dobra vijest, i za građane Hanovera i za sve pacijente koji se liječe u bolnici gdje je I. K. bio smješten. Takođe, ovo je dobra vijest i za policajce koji su ga danonoćno čuvali - rekao je ministar unutrašnjih poslova Donje Saksonije Boris Pistorius.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм