Сукоб због жене

Шкрбићу предложен притвор због покушаја убиства

Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци затражило је одређивање једномјесечног притвора Милану Шкрбићу (21) из Градишке осумњиченом за покушај убиства Живка Марјановића у Сеферовцима код Градишке.

У Тужилаштву наводе да се Шкрбићу на терет ставља покушај убиства.

”Осумњичени је 25. октобра око 06.30 часова на локалном путу у мјесту Сеферовци код Градишке употребом пиштоља испалио више хитаца у правцу оштећеног М.Ж., у намјери да га лиши живота, усљед чега је оштећени задобио тјелесне повреде”, саопштило је Тужилаштво.

Сукоб због жене: Осумњичени за покушај убиства предат Тужилаштву

Сукоб због жене: Осумњичени за покушај убиства предат Тужилаштву

Додају да је притвор затражен због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени  довршити покушано кривично дјело, те из разлога ванредних околности јер је ријеч о кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора од десет година или тежа казна, а које је посебно тешко с обзиром на начин извршења или посљедице кривичног дјела и што би пуштање на слободу осумњиченог резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда-узнемирењу јавности.

ПУ Градишка: Мушкарац рањен у раме, ухапшен осумњичени за покушај убиства

ПУ Градишка: Мушкарац рањен у раме, ухапшен осумњичени за покушај убиства

О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Окружног суда у  Бањалуци.

Подсјетимо, Марјановић је рањен у десно раме и налази се ван животне опасности, док је Шкрбић убрзо пронађен и ухапшен. Према незваничним информацијама мотив убиства је наводно сукоб који су жртва и осумњичени имали због жене. 


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином