Mostar

Smještena na psihijatriju: Djevojka koja je juče pronađena zavezana i polugola inscenirala cijeli slučaj

  • Извор: Кликс
  • 04.11.2021. 14:50

Mostarka koja je pronađena juče vezana i polugola u napuštenom objektu pored Mostarskog jezera na lokalitetu Vrapčići je inscenirala cijeli događaj.

Prema dosad prikupljenim i provjerenim informacijama dobijenim iz Policijske uprave Mostar ne radi se o postojanju krivičnog djela već o insceniranom slučaju pronađene osobe – kazala je za Klix portparol Tužilaštva HNK Ana Raič.

Nakon što je jučer pronađena S.Č. (1994. godište), hitno je hospitalizirana u bolnicu “Safet Mujkić” gdje je policiji i ljekarima rekla da se ne sjeća ničega što bi moglo razjasniti kako se našla u napuštenom objektu.

Zbog teškog psihičkog stanja ona je zatim smještena na Odjel psihijatrije, a policija je pokrenula opsežne istražne radnje uz pomoć kojih su utvrdili da je djevojka lagala.

– Policijska uprava Mostar i dalje radi na utvrđivanju okolnosti vezano za navedeni slučaj pod nadzorom kantonalnog tužilaštva HNK – kazala je Raič za Klix.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм