Запаљен објекат

Снимљен напад на водени парк код Санског Моста, награда оном ко препозна пиромане

  • Извор: Независне
  • 18.03.2024. 13:01

У пожару који је у протеклу суботу у вечерњим сатима захватио комплекс воденог парка, на локалитету Шејковача надомак Санског Моста, у потпуности је изгорио дрвени објекат који се налази у склопу овога комплекса базена.

По избијању пожара који је захватио дрвени шадрван, на лице мјеста стигли су припадници ватрогасне јединице из Санског Моста те спријечили даље ширење пожара на околне објекта.

У пожару, на срећу, није било повријеђених, а према првим индицијама ради се о намјерно изазваном пожару.

Трагедија на градилишту: Радник пао са скеле, погинуо на лицу мјеста!

Трагедија на градилишту: Радник пао са скеле, погинуо на лицу мјеста!

Увиђај на лицу мјеста извршили су припадници Полицијске станице Сански Мост, а прегледом надзорних камера које покривају унутрашњост цијелог комплекса, установљено је како су пожар подметнуле најмање двије маскиране особе које се виде на видео снимцима, пишу Независне.

Претпоставља се како су највјероватније прескочили заштитну ограду, те потом подметнули пожар користећи запаљиву течност коју су претходно употријебили. Из предузећа “Водени парк” су се потом огласили и навели како им је у пожару причињена знатна материјална штета.

Драма у Милићима: Одбио одложити оружје, полиција испалила хитац упозорења

Драма у Милићима: Одбио одложити оружје, полиција испалила хитац упозорења

"Ово није први пут да је Водени парк на мети оваквих напада, па овим путем молимо надлежне институције, медије и грађане да помогну у проналаску починилаца. Из приложених видео надзора, уколико препознате лица, молимо вас да то одмах пријавите надлежном органу. За онога ко помогне у откривању починилаца слиједи новчана награда", навели су из овога предузећа.

Иначе, овај комплекс базена започео је с радом прије петнаестак година и омиљена је дестинација током љета за бројне грађане Санског Моста, али и шире.

Из полиције су за Независне потврдили како је у току потрага за починиоцима овога кривичног дјела, а случај води надлежно Тужилаштво Унско санског кантона.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина