Istraga u toku

Snimljena nova masovna tuča na hrvatskom primorju

  • 12.08.2019. 21:51

Masovna tuča u Viru samo je jedna u nizu ovog ljeta na Jadranu.

Snimak koji je objavio portal "24sata.hr" prikazuje brutalni okršaj nekoliko mladića koji se tuku rukama i nogama.

Policija je pomenutom portalu potvrdila da je u noći sa subote na nedjelju, u ranim jutarnjim satima, na Viru na plaži došlo do fizičkog incidenta između više ljudi. Nekoliko muškaraca napalo je 25-godišnjaka i 20-godišnjaka.

Povrijeđenima su pružili ljekarsku pomoć te su im konstatovane lake tjelesne povrede. Kriminalističko istraživanje je i dalje u toku, rekla je Ivana Grbin, portparol zadarske policije.

Tokom ove ljetne sezone rubriku crne hronike u hrvatskim medijima nerijetko pune premlaćivanja i ranjavanja, a društvenim mrežama kruže snimci masovnih tuča.

U Dubrovniku se početkom avgusta potuklo pet mladića, dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani i tri Dubrovčanina na drugoj. Jedan od sezonaca u napadu je zadobio povrede čela i slomljeni su mu zubi, a drugi je zadobio posjekotinu na podlaktici.

Osim toga, 11. jula je na Bačvicama izbila tuča u kojoj je učestvovalo deset mladića. Takođe, fizičkih obračuna je bilo i u Puli, Supetru, Rovinju, pa čak i na autoputu kod Vrbovskog.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм