Скадар

Шок обрт у случају Алме која се утопила са дјецом: Лутка промијенила ток истраге

  • Извор: Блиц
  • 10.05.2024. 07:36

Теорија по којој су Алма Арази (39) и њено троје дјеце скочили са старог или новог моста на Бојани, у албанском граду Скадар, приликом чега су окончали своје животе, тренутно није задовољавајућа за скадарску полицију и тужилаштво јер се сумња да је самоубиство извршено испод моста, а не преко моста.

Истрага је дошла до овог новог обрта након што је пронађена лутка за коју се сумња да је припадала једној од њених кћерки, а коју је локална полиција Скадра пронашла испод новог моста на Бојани. Лутка је промијенила ток истраге за полицијске снаге из села Дарагјат, гдје је пронађена њена деветогодишња кћерка.

На крају новог моста, тачније у подножју моста на Бојани, на мјесту са шљунком и дрвећем и жбуњем, оперативци су пронашли лутку, коју је заплијенило тужилаштво и однијело на ДНК да утврди да ли је припадала утопљеној дјеци Алме Арази. 

Тијела нађена на малој удаљености

Само неколико метара даље, тијело осмогодишње дјевојчице је пронађено међу боровима, док је тијело трећег дјетета, четворогодишњег дјечака, пронађено недалеко од борова, на удаљености од око два-три километра и око 35 километара одатле испред села Пентар, у водама Црне Горе нађено је и тијело мајке Алме Арази, преноси Блиц.

Откривене поруке које је муж слао жени прије него што се убила са дјецом

Откривене поруке које је муж слао жени прије него што се убила са дјецом

Траг да је Алма Арази могла скочити са старог или новог моста на Бојани за сада је одбачен за полицију и тужилаштво због лутке пронађене на обали Бојане испод новог моста.

Реконструкција догађаја

Оно што се сумња је да је Алма Арази, након што је попила кафу са рођаком свог супруга, прешла преко старог моста на Бојани и наставила према новом мосту, а потом сјела на крај овог моста, на терену који није баш лак за прилаз и одатле је, како се сумња, починила тешко дјело тако што се утопила са своје троје дјеце, за који се претпоставља да се догодио око 22.00 часа 2. априла.

У близини мјеста гдје је лутка пронађена, дошао је и министар унутрашњих послова Таулант Бала који је дао изјаву дајући вијест о проналаску другог тијела. До сада нема свједока који је видео тридесетдеветогодишњу жену и њено троје дјеце како ходају по мосту или чак сједе испод новог моста на Бојани, или тренутак када је она окончала свој и живот своје дјеце.

Папрене цијене у Грчкој, туристи све бјеснији

Папрене цијене у Грчкој, туристи све бјеснији

Сада се очекује да ће експерти испитати ДНК трагове на пронађеној лутки.

Тужилаштво и полиција настављају истрагу ради потпуног расветљавања овог догађаја због којег је Ергис Арази, супруг 39-годишње жене, приведен и терети се због кривичног дјела “навођење на самоубиство” услијед насиља у породици — што су он и његов брат негирали — за разлику од Алмине сестре која ју је оптужила за породично насиље и издају.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.