Ужас

Срамно: Снимали голу другарицу док је била без свијести

  • Извор: Агенције
  • 03.01.2024. 18:17

Младићи (24, 27) проглашени су кривим и условно осуђени на затворске казне јер су пријатељицу без свијести фотографисали голу у њеном стану у Бјеловару.

Према кривичном налогу, младићи су крајем новембра прошле године око 5 ујутро у Бјеловару, у стану у којем је живјела њихова пријатељица, неовлаштеним снимањем, заједно и одговорно починили кривично дјело против приватности дјевојке, пише портал "Даница".

"Након што су дјевојку затекли на поду купаонице у бесвјесном стању, подигли су је са пода и ставили на кревет те потом повукли мајицу, хлаче и доњи веш. Након тога су, без њене дозволе, мобилним телефоном фотографисали њене голе груди и полни орган. Дакле, другог су неовлаштено снимили и на тај начин повриједили његову приватност", стоји у кривичном налогу који је ДОРХ издао против младића.


Детаљи тешке несреће: Младић ударио дивљу свињу и погинуо

Детаљи тешке несреће: Младић ударио дивљу свињу и погинуо

Тим налогом су проглашени кривим и осуђени су на по осам мјесеци условног затвора. Полицији је наложено да се једном младићу врати одузети ајфон, док је други трајно остао без Самсунга којим је сликао голу дјевојку, пише поменути портал.

Према опису кривичног дјела, младићи изгледа нису фотографије голе пријатељице у несвијести слали или их учинили доступним другим особама. Да су то направили, квалификација кривичног дјела би била другачија, а пресуда вјероватно тежа.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.