У току истрага

Србин погинуо у паду авиона

 • Извор: Телеграф
 • 11.07.2024. 12:20

Мушкарац из Србије погинуо је у паду авиона на Флориди, сазнаје Телеграф.рс.

Несрећа се догодила у сриједу послијеподне у округу Палм Бич, а авион у којем су биле двије особе слетио је у језеро које се налази у близини писте аеродрома.

"Авион Пипер ПА28 слетио је са писте на аеродрому опште авијације округа Норт Палм Бич, и срушио се у мочварну област на крају писте", рекла је Сара Тејлор Салик, портпарол Националног одбора за безбједност саобраћаја.

Како наводе локални медији, до пада авиона дошло је нешто иза 14 часова по локалном времену, а двојица мушкараца извучена су из воде око 15.30 часова.

"Када је авион улетио у блатњаво језеро, једно крило или дио репа авиона је откинут", рекао је капетан ватрогасне службе округа Палм Бич Том Рејес.

Спасиоци који су први стигли на лице мјеста открили су да се авион распао на најмање два дијела.

Тијела мушкараца пронађена су у олупини авиона. Спасиоци су Србина и његовог сапутника извукли на обалу и покушали реанимацију. Екипе Хитне помоћи су их потом превезле у најближу болницу, гдје су проглашени мртвим.

У току је истрага о несрећи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Кето кухињица

  ''Кето кухињица

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?