Данијел Ћесал

Српски возач нестао у Шведској, породица и пријатељи очајни

  • Извор: Информер
  • 21.01.2024. 17:17

Професионални возач Данијел Ћесал (43) нестао је у Шведској, породица апелује и тражи помоћ свих возача на подручју Шведске и шире да уколико су га видјели да им се јаве.

Његов најбољи пријатељ Тодор, каже да је Данијел из Змајева и возио нови "фолксваген" комби регистарских ознака БГ-2579-УЈ.

"Њему се сваки траг губи 16. јануара на путу из Гетебурга ка Малмеу. Возио је комби који је посљедњи пут снимљен на бензинској пумпи. Породица је провјерила код шведске полиције, није ухапшен, а сигнал ГПС уређаја у возилу се изгубио, те га је немогуће на тај начин лоцирати. Поред тога он је код себе имао три телефона и ниједан му није доступан", рекао је Тодор за "Информер".

Како је навео он се са њим чуо прије пет дана, око 21.30 сати и све је било како треба.

"Тог дана, када је нестао чуо сам се њим, требало је да иде код брата, пошто и он живи тамо. Овдје у Змајеву су му родитељи који су стари и сада узнемирени. Јуче сам их водио да и нашој полицији пријавимо нестанак и они ће сада да распишу потрагу", објашњава саговорник.


Срушио се авион, има преживјелих - ВИДЕО

Срушио се авион, има преживјелих - ВИДЕО

Данијел, према рјечима пријатеља, је имао обичај да се не јави два дана, када нема сигнала, али је константно са неким био у контакту.

"Плашимо се да се нешто догодило, јер као да су у земљу пропали и он и комби. Са друге стране јуче му је био рођендан да је могао сигурно би се јавио", објашњава Тодор и додаје да је Данијел крупан мушкарац, и да је углавном носио црну гардеробу.

Такође, Данијелова породица моли да се информација о његовом нестанку што више прошири и да се сви, који имају било какве информације, које би могле помоћи у његовом проналажењу јаве на бројеве телефона:

+381628795043, Бранко,

+381621624454, Тодор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина