Трагедија у шуми

Стабло пало на дрвосјечу и смрскало му карлицу, преминуо у болници

  • Извор: Блиц
  • 25.09.2023. 14:33

Зајечарац Г.Р. (50) задобио је тешке повреде опасне по живот током сјече шуме у околини Књажевца од којих је преминуо у Универзитетском клиничком центру у Нишу.

Несрећа се догодила у суботу поподне а повријеђени мушкарац преминуо је у УКЦ Ниш у току вечери, упркос напорима нишких љекара да му спасу живот, пише Блиц.

Према сазнањима, дрвосјеча је у Ниш довезен у изузетно тешком стању.

Поскупљује паркинг у Бањалуци: Погледајте нове цијене

Поскупљује паркинг у Бањалуци: Погледајте нове цијене

– Пацијент је довезен из Књажевца хемодинамски и респираторно угрожен. Одмах је интубиран, стављен на механичку вентилацију и вазопресорну потпору. Урађен је ЦТ по траума протоколу који је показао прелом карличних костију са масивним крварењем у карлици. Рађена је реанимација али је пацијент преминуо упркос свим напорима љекара УКЦ Ниш да се изборе за његов живот – речено је у УКЦ Ниш.

Дом здравља Бањалука донирао РТГ апарат Рибнику

Дом здравља Бањалука донирао РТГ апарат Рибнику

У полицији у Зајечару је речено да су у 16 часова обавјештени из здравственог центра у Књажевцу да је примљен мушкарац са повредама задобијеним приликом сјече дрва и да је хитно транспортован у УКЦ Ниш. У зајечарској полицији наводе да су у вечерњим часовима добили обавјештење да је повријеђени човјек преминуо у нишком клиничком центру и да је о случају обавјештено Основно јавно тужилаштво у Зајечару, од‌јељење у Књажевцу.

Пратите нас и путем Вибера