Vozeći "Reno klio"

Starac sletio u ribnjak u Bardači i utopio se

  • Извор: Глас Српске
  • 08.09.2022. 12:13

Marko Babić (79) poginuo je kada je vozeći "reno klio" sletio u manji ribnjak u Bardači, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška, navodeći inicijale, nesereća se desila juče oko 17.20 časova. Kako saznajemo starac je vozilom sletio u vodu i kako saznajemo utopio se. Ribnjak se nalazi u blizini puta.

"Upao je u manji ribanjak koji se nalazi pored puta i vozilo je djelomično potonulo. Stradali nije uspio da izađe pa se utopio. Na licu mjesta je bio mrtvozornik iz Doma zdravlja Srbac koji je konstatovao smrt. Bili su i vatrogasci koji su pomogli u izvlačenju stradalog"rekao je naš izvor.

Istog dana oko dva časa ranije teško je povrijeđen maloljetni M.M. (14) kada je pao s motocikla "senka".

U policiji su kazali da se nesreća desila na lokalnom putu u mjestu Bajinci. Istakli su da je tinejdžer prevezen  u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske na dalje zbrinjavanje.

"O  nezgodama je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a uviđaje na licu mjesta izvršili su  policijski službenici Policijske stanice Srbac",rekli su u PU Gradiška.

Istog dana u večernjim časovima desila se teška nesreća u kojoj je povriojeđen motociklista na putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Kojčinovac.

Iz Policijske uprave Bijeljina saopštili su da je do nesreće došlo oko 20 časova i da su se sudarili traktor "IMT" s prikolicom za čiji volanom je bio M.M. i motocikl "jamaha" koji je vozio M.S. i koji je teško povrijeđen.

"Povređeno lice je prevezeno  Medicinski centar u Bijeljini gdje zadržano. Na lice mjesta izašao je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je rukovodio uviđajem", saopštila je policija.

Тагови: