Užas u Vranju

Staricu mrtvu držali u kući danima - Novi detalji jezivog slučaja

  • 12.12.2020. 08:54

Starica Nuša Arsić (79) danima je ležala mrtva u svojoj porodičnoj kući u selu Zlatokop kod Vranja. Njeno beživotno tijelo otkrio je poznanik Jovica Arsić koji je došao po nju kako bi rješavali dokumentaciju oko troškova za sahranu njenog supruga koji je nedavno preminuo.

Bio je užasavajući prizorom koji je zatekao u kući gdje je živjela sa dvoje odrasle djece koja imaju mentalne poremećaje.

Arsić je Nuši, prethodno pomogao oko sahrane supruga i kaže da je poznavao porodicu nesrećne starice. Ipak, poslije onoga što je vidio u Nušinoj kući, samo je mogao da otrči kod komšija i pozove policiju.

- Nuši je nedavno umro suprug - priča vidno potresen Jovica Arsić. - Trebalo je da dođem po nju kako bih je prevezao do grada da riješimo dokumenta oko troškova sahrane njenog muža. Došao sam u srijedu ujutro, ali mi niko nije otvarao vrata. Bio sam uporan, pa mi je na kraju otvorio njen sin. Rekao mi je da mu je majka umrla i da su je sahranili prije nekoliko dana.

Tamo je u trpezariji zatekao ženu koja je po svemu sudeći već danima bila mrtva. Ubrzo je stigla policija, a zatim i mrtvozornik. Obavljen je uviđaj, a istraga je pokazala da je Nuša preminula prirodnom smrću.

Starica je sahranjena juče, a ukop su organizovali nekolicina rođaka i komšija, koji su sada zabrinuti kako će njena djeca G. (50) i Lj. (48), brinuti o sebi buduće.

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина