Zločin koji je šokirao Srbiju i region

Ubice poznavale Đokiće: Forenzičari traže tragove

  • Извор: Курир
  • 03.10.2021. 10:04

Za sada se pretpostavlja da su Đokići poznavali svog ubicu, a ne isključuje se ni mogućnost da su u zločinu učestvovale najmanje dvije osobe, koje su oni, pretpostavlja se, povezli autom iz Moravca.

Na mjestu gdje je pronađen spaljen auto policija traga za otiscima stopala, guma, dnk i drugih tragova, koji bi mogli da dovedu do osumnjičenog ili više njih.

Takođe, pretpostavlja se da je ubica odlično poznavao teren, odnosno sela Tešicu i Moravac, kao i da su Đokići ubijeni još u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Inače, teren na kom je spaljen Pasat je toliko nepristupačan, put je loš i uzak, da kamion šlep službe ne može da prođe kako bi odvezao automobil.

Podsjetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tijela.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se vidjela dva tijela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mjesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mjestu zatekli i treće tijelo.

Tijela su pronađena u ataru sela Moravac, gdje su Đokići i bili poslednje večeri, u nedjelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

(Izvor/Foto: Kurir)