Nesreća u Prijedoru

Stradao dječak, vozač pobjegao pa uhapšen

  • 15.06.2021. 18:23

Tragedija u Kozarcu kod Prijedora - noćas je u saobraćajnoj nesreći stradao 15-godišnji dječak iz ovog mjesta. Udario ga je 24-godišnji vozač iz Lamovite, obližnjeg sela, i pobjegao sa mjesta nesreće. Nezvanično sazanjemo da se radi o Nikoli Đurđeviću koji je tokom dana uhapšen. Pronađen je na području Laktaša, gdje je nađen i auto kojim je udario dječaka. Nezvanično, rekao je da dijete nije vidio i da se nakon nesreće prepao i pobjegao.

"Vozač se udaljio s lica mjesta a iza sebe je ostavio teško povređenog pješaka koji je do, nakon transporta do opšte bolnice Prijedor i preminuo. U saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradalo maloljetno lice 2006. godište, a na licu mjesta pored njega bila su još dva lica koji su neposredni očevici saobraćajne nezgode", kaže Sretoja Vujanović, načelnik PU Prijedor.

Sve se dogodilo kod skretanja za zaseok Gutiće.

Trojica dječaka oko ponoći prelazila su magistralni put nedaleko od samog centra Kozarca, a kako sazanjemo, dječak koji je gurao bicikl nalazio se prvi do automobila koji ga je udario.

Jauk i zapomaganje probudili su starije komšije u kućama oko magistrale. Šahra Kamerić još je u šoku zbog nesreće koja joj se dogodila pod prozorom.

"Samo sam čula kad je on zavikao poginu mi brat, tražio je pomoć.zaustavlja ljude, neće niko da stane, platiću ljudi molim vas koliko treba nije niko htio stati i to je to. Hitna jest došla nije svirala, nije ništa, policija je bila jedna ovdje, jedna dolje. Vozi se brzo, a mislim često najviše životinje nastradaju i šta ja znam to. Voze brate po noći, nekad kad te probudi rekao bi avion ide po zraku", kaže Šahra Kamerić, Kozarac.

Ograničenje brzine na mjestu nesreće je 50 na čas. Nezvanično, vozio je brže. Iz policije apeluju na vozače poštuju pravila i propise i tako zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок