Хрватска

Стравична несрећа: Ватрогасца повукла машина, погинуо на мјесту

  • 30.10.2023. 19:16

Једна особа погинула је у тешкој несрећи која се овог понедјељка послијеподне догодила у сушари у Канишкој Иви код Грешнице у Хравтаској. У несрећи је погинуо млади ватрогасац (25), сазнаје портал Даница.хр, а до трагедије је дошло када га је строј повукао у унутрашњост.

Ватрогасац је погинуо на мјесту, а до 17.30 сати тијело није било извучено. Ватрогасци, који су били у интервенцији, јавили су како је ''младу је особу пуж од сушаре увукао у саму сушару те је проглашена тренутна смрт''. 

''Прегледом саме локације схваћамо да је ријеч о нашем пријатељу и ватрогасцу ДВД-а Кајгана. Ни једна интервенција није лака, али кад је ријеч о пријатељима те су најтеже. Пријатељу, почивај у миру. Породици и пријатељима изражавамо најдубље саучешће'', поручили су ватрогасци, пренио је Вечерњи.


(Даница.хр)

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.