Meliha Imširović

Sulejmanović trenirao "Zvezdu Granda" - Nisam mogla da predvidim njegove korake

  • Извор: Телеграф
  • 17.08.2023. 22:22

Bivša zvijezda "Granda" Meliha Imširović poznavala je svog sugrađanina, monstruma Nermina Sulejmanovića koji je u uživo prenosu na Instagramu ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda usmrtio još dvoje ljudi, dok je troje ranio.

Kako je otkrila u jučerašnjoj izjavi, ona je prije dvije godine trenirala kod njega i samo u tom periodu je bila u kontaktu s njim.

I sama pjevačica kaže da je u šoku zbog svega i poručuje da nije mogla da zna šta će Nermin uraditi u budućnosti, kao i da ga je cijeli grad poznavao.

Monstrum iz Gradačca sahranjen u tajnosti

Monstrum iz Gradačca sahranjen u tajnosti

– Ovim mi je nanijet veliki nemir i duboko sam potresena. Ja nemam nikakve veze sa ovim, niti sam adekvatna osoba za komentarisanje. Nermina je poznavao cijeli grad. Gradačac je mali grad, tu svako svakoga poznaje – počela je ona i dodala:

– Nermin je trenirao i držao na programu više stotina ljudi… Ja nisam birala u kom gradu ću se roditi, niti sam mogla da predvidim budućnost unaprijed par godina. Pogotovo ne njegove korake. Ne podržavam nikakav vid nasilja. Porodici izražavam saučešće – napisala je Meliha.

Podsjetimo, Meliha je popularnost stekla u “Zvezdama Granda” 2021/2022 godine, a mentor joj je bila Marija Šerifović, prenosi Telegraf.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм