Aleksandar Knežević

Svi su čuli njega, ali ga niko nije čuo: Ovo je jedini snimak glasa Kneleta!

  • 07.09.2023. 21:50

Još kao tinejdžer Aleksandar Knežević Knele ušao je u kriminal i postao žestoki momak. Poslije nekoliko godina "pucanja po gradu" ubijen je kada je imao samo 21 godinu. Upravo zato mnogi su čuli za njega, ali ga nikada nisu čuli.

Pričale su se priče u revolveraškim obračunima po Beogradu, ali mnogi nikada nisu vidjeli Kneleta, a kamoli čuli njegov glas. Od njega je počeo i stil oblačenja sa upasanom trenerkom, pištoljem i povučenim čarapama tako da se vide patike, piše Kurir.

Njegov najbolji drug iz djetinjstva bio je Radovan Lagundžin Žabac, koji je još u osnovnoj školi bio poznat kao incidentan tip, a kada je malo odrastao počeli su da ga porede sa ozloglašenim Rankom Rubežićem.

Misteriozno „zlatno jaje“ otkriveno na dnu mora!

Misteriozno „zlatno jaje“ otkriveno na dnu mora!

U obračunima je koristio i hladno i vatreno oružje: nož, sataru, pištolj, kratež, bombe...

On i Knele su bili različitih karaktera. Knele je bio vatreni Delija, Žabac Grobar. Kneletu je idol bio Giška, Žapcu Ranko. Knele je volio fer tuče, Žabac pištolje. Knele je bio druželjubiv, omiljen i popularan, Radovan nije imao povjerenja u druge, družio se samo sa Kneletom.

Poznati glumac osuđen na 30 godina zatvora zbog dva silovanja

Poznati glumac osuđen na 30 godina zatvora zbog dva silovanja

Uprkos razlikama, bili su najbolji drugovi i čak tetovirali imena jedan drugoga na ramenima.

"Duboko smo potreseni činjenicom da te više nema, da te neće ni biti. Nekako rasli smo zajedno. Shvatili smo koliko je cijeli život surov. Prve utakmice, prve tuče, prve ljubavi, prva razoračanja i prve boli prošli smo zajedno. Znao sam da ništa ne može da nas rastavi, ali ovo je više od onoga što mi možemo i protiv čega niko nikada nije mogao", rekao je Knele na sahrani Žapca.


Foto: Printscreen


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина