Познати адвокат

Тома Фила: Постоје два сценарија шта се десило с несталом дјевојчицом

  • Извор: Мондо.рс
  • 27.03.2024. 18:30

Двогодишња дјевојчица Данка Илић из Бора нестала је јуче око 13 часова у насељу Бањско поље код Бора. Због нестанка по први пут је активиран систем "Пронађи ме", а на мјесту нестанка се налази велики број полицајаца, припадника Жандармерије, Горске службе спасавања, који већ дуже од једног дана трагају за несталом дјевојчицом.

Адвокат Тома Фила наводи да тренутно искључује могућност да се нешто десило са дјевојчицом, јер да је дошло до најгорег сценарија, до сада би је пронашли.

Он је додао да је Игур Јурић, отац трагично настрадале Тијане Јурић урадио сјајан посао када је у питању активација система "Пронађи ме" и да је то велика ствар за Србију.

Дотакао се и могућег исхода нестанка Данке Илић, гдје је предочио два могућа сценарија. Фила је нагласио да прије свега треба провјерити родитеље, јер је немогуће да дијете од двије године једноставно нестане. Као други могући случај навео је да је у питању отмица.


Ексклузивно: Ово је снимак камере са комшијске куће у вријеме Данкиног (2) нестанка

Ексклузивно: Ово је снимак камере са комшијске куће у вријеме Данкиног (2) нестанка

Наиме, како је Фила рекао одмах након нестанка дјетета, најприје је поставио себи питање како је уопште дијете од двије године тако брзо могло да нестане.

"Чудно је знате, она је јако мала. Истрага мора темељно да се уради, све мора да се пречешља и провјери, много је нелогичности у свему томе", рекао је Фила.

Искусни адвокат наводи да тренутно искључује могућност да се нешто десило са дјевојчицом, јер да је дошло до најгорег сценарија, до сада би је пронашли.


Откривено која питања полиција поставља родитељима нестале дјевојчице

Откривено која питања полиција поставља родитељима нестале дјевојчице

"То је мало мјесто, доста полиције је тамо. Нашли би је до сада, и зато ми све тренутно личи на отмицу, или продају, много је нелогичности", закључио је Фила.

Упитан шта је његова теорија о свему што се догађа, с обзиром на то да има богато искуство, Фила каже да сви докази указују на то да је дјевојчица највјероватније отета, преноси "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)