Kod Tivta

Tragedija u CG: Jedna osoba se udavila, tri povrijeđene - talasi ih bacili na stijene?

  • Извор: вијести.ме
  • 25.07.2023. 19:25

Jedna osoba izgubila je život, a troje je povrijeđeno u incidentu koji se oko 18 časova desio u zalivu Trašte, na hridinama između uvale Pržna (Plavi horizont) i Marina naselja turističkog rizorta Luštica Bay u Krtolima kod Tivta.

Prema nezvaničnim informacijama, mlađa osoba se utopila u valovima koje je podigao jaki jugo, a troje ljudi je povrijeđeno - najvjerovatnije kada su ih talasi bacili na stijene na obali, pišu Vijesti.

Meteorolog otkrila kada se ponovo očekuje veće nevrijeme u Srpskoj

Meteorolog otkrila kada se ponovo očekuje veće nevrijeme u Srpskoj

Pomoć povrijeđenima je pružila ekipa Službe za vanredne situacije iz kompleksa Luštica Bay koja je uprkos, veoma teškim uslovima na moru, uspjela da izvadi i tijelo utopljenika.

Pomoć povijeđenima sa kopnene strane ukazale su ekipe Službe zaštite Opštine Tivat i Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Krtoli" iz Radovića, a medicinski ih je zbrinuo tim Hitne pomoći iz Tivta.

Ptica napala dječana, umalo ostao bez oka

Ptica napala dječana, umalo ostao bez oka

O incidentu je obaviještena i Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Crne Gore (UPSUL) koja je koordinisala naporima spasilačkih službi.

Pogledajte pravac kretanja: Novi talas oluje stiže večeras

Pogledajte pravac kretanja: Novi talas oluje stiže večeras

Inače, UPSUL je danas imala čak pet akcija spašavanja kupača na Velikoj plaži u Ulcinju a čiji su životi bili ugroženi zbog neopreznosti i nepoštovanja crvenih zastava koje su na plažama bile istaknute za kupače radi opasnosti izazvane velikim valovima i jakom jugu.

(Foto: UPSUL)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм