Zrenjanin

Tragična sudbina silovane žene: Sahranila muža i oba sina

  • Извор: Блиц
  • 18.03.2023. 18:05

Muškarac Lj. N. (32) i maljoletnik (17) iz okoline Zrenjanina, koji su uhapšeni jučer zbog sumnje da su u četvrtak opljačkali i silovali S.K. (68), od ranije su poznati kao nasilni i problematični prenosi "Blic".

Kako su ispričali mještani Radojeva iz Nove Crnje, zbog njih cijelo selo živi u strahu.

Za S.K. kažu da "ni mrava ne bi zgazila", a i prije ovoga život joj je obilježen velikom tragedijom.

"Sahranila je oba sina i muža, živi sama, žena je operisana prije dva mjeseca, ovo je strašno. Ti monstrumi su znali da je sama, mislili su da novac drži u kući. To treba odmah strijeljati, ja bih njih osudila na doživotni zatvor", rekla jedna od prijateljica žrtve.

Mještani kažu da je jedan od njih od ranije poznat policiji.

"Oni su toliko problematični, ovo selo je puno propalica, mi se svi plašimo. Noću ne znam ko može da mi upadne u kuću. Oni su baš opasni, znam ih, žive jednu ulicu od mene, idu i kradu, a neće ništa da rade. Taj Ljuba je užasan, njegov otac se sad vratio iz zatvora, a bio je i Ljuba ranije, imao je nanogicu", priča uznemirena žiteljka Nove Crnje.

Dodaju i da su muškarci polomili sve po kući nesrećne žene.

"Prijavljujemo ih policiji, ali džabe, policija dođe oni i njih psuju! U oči ih gledaju i psuju, kad izađu iz zatvora odmah nastave da divljaju", ispričala je uplašena komšinica.

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Ljubu N. (32) i maloljetnika (17) zbog sumnje da su ženi (68) iz kuće ukrali novac i mobilne telefone i da je Lj. N. prethodno silovao žrtvu.

Lj. N. je uhapšen i zadržan 48 sati, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, dok je maloljetnik priveden kod sudije za maloljetnike Višeg suda u Zrenjaninu.

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије