Sarajevo

Tri osobe povrijeđene u tuči, jedna životno ugrožena

  • Извор: Агенције
  • 06.09.2021. 11:34

U Hadžićima je došlo do tuče u kojoj su povrijeđene tri osobe, od kojih je jedna zadobilo povrede opasne po život, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Dvije osobe su uhapšene zbog pokušaja ubistva, a u sinoćnjoj tuči je učestvovalo pet osoba, od kojih je jedna maloljetna.

Policijski službenici došli su do saznanja da su se potukla lica iz Hadžića S.Č. (19), S.Č. (19) i maloljetno lice (17).

Oni su se sukobili sa D.P. (39) i S.P. (18), takođe nastanjenim u Hadžićima.

Tom prilikom je S.Č. zadobio teške tjelesne povrede opasne po život, nanesene oštrim predmetom, a ljekarska pomoć mu je ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) u Sarajevu, gdje je zadržano na daljem liječenju u Klinici za abdominalnu hirurgiju.

Lakše tjelesne povrede zadobili su S.Č. i maloljetno lice, koji su, nakon ukazane ljekarske pomoći u UKC-u i Opštoj bolnici "Prim. dr Abdulah Nakaš" u Sarajevu, upućeni na kućno liječenje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a ovog kantona.

Sinoć u 22.50 časova uhapšena su lica čiji su inicijali D.P. i S.P. zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju i sprovedena su u prostorije Jedinice MUP-a Kantona Sarajevo za obezbjeđivanje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode. Policija nastavlja rad na dokumentovanju tog krivičnog djela.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.