PU Banjaluka

Tri osobe uhapšene zbog premlaćivanja u banjalučkom kafiću

  • Извор: АТВ
  • 27.11.2022. 12:48

Banjalučani lica M.T., N.К. i M.P. uhapšeni su danas zbog sumnje da su pretukli gosta jednog kafića u banjalulkom naselju Starčevica.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, danas, neposredno nakon zaprimljene prijave, identifikovali su i lišili slobode lica M.T., N.К. i M.P. svi iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo tjelesna povreda“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako kažu, nadležnoj policijskoj stanici jutros je oko 10,15 časova prijavljeno da su u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, tri nepoznata muška lica nakon verbalne rasprave, fizički napala oštećeno lice koje je zadobilo tjelesne povrede. 

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

„Lica M.T., N.К. i M.P. su lišena slobode i podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod lica M.T. utvrđeno 1,85 g/kg, kod lica N.К. 1,89 g/kg i kod lica M.P. 1,94 g/kg alkohola u organizmu“, pojašnjavaju iz PU Banjaluka.

Napad se dogodio u kafiću Pi gdje su tri osobe pajserom tukle gosta ovog kafića. "Nezavisne novine" su objavile da je napadnut oficir, zaposlen u kasarni Kozara u Banjaluci.

„Napali su čovjeka iz čista mira. Njih trojica su sjedila u lokalu i onda je došao taj čovjek koga su napali. Tukli su ga pajserom, izvalili su vrata, na kraju su ga ugurali i u toalet i tukli do nesvijesti“, ispričala je za Srpskainfo šokirana konobarica u lokalu “Pi” u kojem se dogodio napad.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i toku je vršenje uviđaja na licu mjesta.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина