PU Doboj

Trojac osumnjičen za krađu od 11.000 KM, dvojica uhapšena, treći pobjegao iz BiH

  • Извор: АТВ
  • 23.03.2022. 10:51

Tri osobe iz Dervente, čiji su inicijali R.L., S.L. i U.L. osumnjičena su da su tokom jučerašnjeg dana iz jedne firme na području Dervente ukrali metalne profile i druge predmete u vrijednosti od oko 11.000 KM.

Kako su naveli iz Policijske uprave Doboj, R.L. i U.L. su uhapšeni dok se osumnjičeni S.L., prema saznanjima policije, trenutno ne nalazi na području BiH.

„Policijski službenici Policijske  stanice Derventa, 22.03.2022. godine, isti dan nakon prijave o izvršenom krivičnom djelu teška krađa identifikovali su lica inicijala R.L., S.L. i U.L., svi iz Dervente, za koje postoji osnov sumnje da su  u prethodna tri dana na području grada Derventa iz kruga jednog privrednog društva otuđila metalne profile i druge predmete čija je vrijednost prema izjavi odgovornog lica oko 11.000 КM“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. 

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenih lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu teška krađa.