Након три мјесеца борбе

Труба је занијемила: Возач камиона из БиХ преминуо у Грацу

  • Извор: Агенције
  • 11.02.2024. 15:09

Аднан Фатић из Зенице, који је постао симбол борбе за опоравак након срчаног и можданог удара, преминуо је у болници у Грацу.

Аднанова прича дирнула је срца многих. Након што је претрпио срчани и мождани удар у кабини камиона, грађани су се окупила како би пружили подршку њему и његовој породици.

Његов опоравак пратиле су колеге с надом и охрабрењем, а недавне вијести о његовом напретку измамиле су осмијехе многима.

Подсјетимо, возач камиона из БиХ прије три мјесеца имао је овај несретни случај у Аустрији након чега је завршио на лијечењу у Грацу.

"Теретњаци.ба" објавили сада и информације о начину на који се може помоћи породици материјално око сахране, показујући колико је Аднан био вољен и поштован.


УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Појавили се снимци убиства младића чије тијело су бацили у бунар

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Појавили се снимци убиства младића чије тијело су бацили у бунар

“На сву жалост овог свијета након силне борбе за опоравак, наш Аднан Фетић је изгубио битку. Сада званично можемо рећи да су све његове вожње завршиле. Труба је занијемила, секунде су откуцале. Вријеме је за паузу које неће имати крај. Аднан је био и остаће симбол борбе. Нисам замишљао овакав крај, јер смо прије свега неколико дана добили информације да је брат Аднан направио велике помаке у опоравку”, написале су колеге на страници "Теретњаци".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.