Нови Пазар

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Појавили се снимци убијеног младића чије тијело су бацили у бунар

  • Извор: Агенције
  • 11.02.2024. 15:00

У великој полицијској акцији, припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су три особе у вези са бруталним убиством двадесетосмогодишњег Нусрета Дестановића из Тутина.

Међу ухапшенима је Е. Џ. (18) из Сјенице, осумњичен за тешко убиство у саизвршилаштву, као и Е.Х. (40) из Новог Пазара, оптужен за помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дјела.

Трећа особа, жена Р.Х. (27) из Сјенице, ухапшена је због непријављивања припремања кривичног дјела. Док је С.З. у бјекству и недоступан полицијским органима.

У јавност су доспјела два видео снимка која приказују кључне тренутке који су претходили трагичном убиству Нусрета Дестановића.

На снимцима се види како голф 4 улази у двориште једне зграде, окреће се и паркира.

Из аутомобила излази С.З, који трчи према сувозачевом мјесту, и тамо, користећи оштар предмет, задаје више удараца Нусрету Дестановићу, укључујући и кобне.


У аутомобилу марке голф 4, који је у власништву Нусрета Дестановића, још увијек постоје трагови крви. Ти трагови крви као и видео снимак представљају необорив доказ против С.З. да је убио Нусрета Дестановића.

Подсјећамо, да је С.З. аутомобил одвезао у Нови Пазар код свог рођака, Е.Х, који је такође притворен због скривања С.З. и помагања након извршења кривичног дјела.

Према незваничним информацијама, С.З. и Е. Џ. (18) из Сјенице су најприје физички напали Нусрета Дестановића прије него што су га присилно смјестили у пасат Б6, који је у власништву С.З.

На другом снимку, забиљеженом након убиства, види се како С.З. пије воду са пиштоља у аутопраоници.

Подсјетимо, непосредно прије злочина С.З. послао је пријетеће поруке, а након извршеног злочина позвао брата убијеног Нусрета и тврдио како није крив, преноси "Санџак Данас".


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: